Policajti na juhu Slovenska vykonali raziu a zadržali dve osoby

aktualita_banskobystricky Aktualita. Foto: Štandard

TOMÁŠOVCE – Dvoch ľudí zadržali rimavskosobotskí kriminalisti v piatok (19. 4.) neďaleko obce Ožďany. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na svojej oficiálnej facebookovej stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj.

Policajti zároveň urobili domovú prehliadku a prehliadku iných priestorov v dedine Tomášovce (okres Rimavská Sobota), pretože išlo o podozrenie z páchania drogovej trestnej činnosti.

„Počas vykonaných úkonov boli zaistené podozrivé látky a iné komponenty súvisiace s drogovou trestnou činnosťou,“ konkretizovala polícia.

Všetok zaistený materiál zaslali na expertízne skúmanie. Polícia tvrdí, že podľa predbežných výsledkov vykonanej expertízy išlo v prípade zaistenej bielej kryštalickej látky o pervitín.

„V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. Zadržané boli dve osoby. V prípade prebiehajú procesné úkony,“ doplnili policajti.

Podľa portálu Vobraze.sk, ktorý sa odvoláva na zdroje z prostredia polície, boli zadržaní 47-ročný muž a 42-ročná žena. Vo vozidle BMW, v ktorom ich policajti zadržali, bolo údajne viac ako sto dávok spomínanej drogy.

(bra)


Ďalšie články