Banská Bystrica:  Trojkráľový večerný beh sa nezadržateľne blíži

beh,bb Trojkráľový večerný beh v historickom centre Banskej Bystrice. Foto: FB Mesto BB

BANSKÁ BYSTRICA – Milovníci pohybovej aktivity si prídu v meste pod Urpínom na svoje. V Banskej Bystrici sa už o zopár dní uskutoční 13. ročník Trojkráľového večerného behu. Registrácia je stále možná.

„Už túto sobotu, 6. januára 2024, máte skvelú príležitosť zabehať si so svojimi priateľmi večernými ulicami Banskej Bystrice. Urobte hneď zo začiatku nového roka niečo pre svoje zdravie, príďte spáliť vianočné kalórie a zabavte sa vďaka jedinečnej atmosfére, ktorou je SOFTIP Trojkráľový večerný beh známy,“ informuje banskobystrická samospráva na svojej stránke.

Kto si netrúfne na 5-kilometrový okruh historickým centrom mesta, môže si užiť výbornú atmosféru v okolí trate. Kvôli podujatiu treba počítať s niekoľkými obmedzeniami, ktoré súvisia s posunmi časov niektorých spojov MHD a prímestskej dopravy.

Účastníkov behu čaká 5,3 km okruh historickým centrom mesta Banská Bystrica s viacnásobným prebehnutím po krásnom námestí SNP. Organizátori sľubujú nabitú atmosféra a emócie, ktoré  poženú bežcov až do cieľa. Tam ich budú čakať medaila a voňavý punč.

(mk)


Ďalšie články